volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De vloerkledenexpert in Zwolle

Vloerkleden zijn echte sfeermakers in huis. U kunt een kale en saaie ruimte in een handomdraai transformeren tot een warme en behagelijke kamer door een passend vloerkleed neer te leggen. Van der Dussen is de expert in vloerkleden in Zwolle.

Vloerkleden zien er niet alleen mooi uit, maar geven ook comfort. Tijdens winterse dagen zijn ze warm aan uw voeten en kunnen jonge kinderen fijn op de vloer spelen. Dikke vloerkleden verminderen ook nog eens echo’s in grote ruimtes en dempen het geluid. In onze showroom in Zwolle kunt u vloerkleden met verschillende uitstralingen zien en voelen. Of het nu onderdeel van uw inrichting moet zijn of een opvallend pronkstuk, met een vloerkleed mag alles!

Maatwerk

Vloerkleden hebben over het algemeen een standaard afmeting van 1.60m x 2.40m of 2.00m x 3.00m, maar wij maken ook vloerkleden op maat. In overleg met u bepalen we de juiste maten voor het vloerkleed zodat het perfect past in de ruimte of kamer. Voor maatwerk vloerkleden geldt een aparte prijs per vierkante meter.

Randafwerking

Om uw kleed verder te personaliseren kunt u bij meerdere kleden kiezen uit een speciale randafwerking. U heeft keuze uit band randafwerking, een leren randafwerking of festonneren. Zo geeft u een persoonlijk tintje aan uw nieuwe vloerkleed.

Antislip

Vloerkleden kunnen verschuiven wanneer u er overheen loopt. Om te zorgen dat uw kleed goed op zijn plek blijft liggen is het verstandig om een antislip laag speciaal voor vloerkleden onder het kleed te plaatsen. Zo verschuift het kleed niet en heeft u optimaal plezier van uw nieuwe vloedkleed.

Handgeweven

Bij Van der Dussen leveren we ook handgeweven wollen vloerkleden, die nog op traditionele wijze, met de hand worden geproduceerd. De productie wordt gedaan door een gespecialiseerde firma met passie voor ambacht. Zij zijn voortdurend opzoek naar nieuwe kleurentrends, kwaliteiten en tekeningen, zonder daarbij de rijke geschiedenis van het klassieke handgeweven tapijt te vergeten.

Snelle service

Terwijl ik anderhalve week op een reactie van een gerenommeerd stofferingsbedrijf uit Zwolle had moeten wachten kwam ik bij toeval met Willem in gesprek. Nog dezelfde dag heeft hij de maten van het senioren appartement van mijn moeder opgenomen en hebben wij de volledige stoffering met hem doorgesproken. De offerte werd de volgende dag gepresenteerd. Kortom: snel, kennis van zaken, betrouwbaar en kwaliteit. Dankzij Willem woont mijn moeder nu in een "model" senioren appartement dat volledig aan haar wensen voldoet. Niet alleen de prijs was doorslaggevend maar ook de gun factor in deze was van belang. Mede namens mijn moeder nogmaals dank voor de deskundigheid en kwaliteit.

Albert Jan Vos uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur