volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De tapijtspecialist van Zwolle

Van der Dussen is de specialist in tapijt in Zwolle. Wij kijken graag met u mee en geven een eerlijk en betrouwbaar advies bij het kiezen van een nieuwe tapijt. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie tapijten van de beste merken. Met onze tapijten komt uw woning tot leven en komt uw inrichting tot zijn recht. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle en verbaas u over de mogelijkheden.

Bent u opzoek naar een warme en behagelijke uitstraling? Wilt u ruimtes met een nonchalante look opfleuren? Van der Dussen heeft het juiste tapijt om uw plannen te realiseren. Met een uitgebreide collectie tapijten, in de meest uiteenlopende kleuren, van betrouwbare leveranciers, kunnen we inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. We kunnen elke ruimte voor u voorzien van geschikt tapijt, of het nu uw slaapkamer, woonkamer of zelfs uw trap is. Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw tapijt en leggen het tapijt op professionele wijze. Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe tapijt.

Binnenklimaat

Zachte vloerbedekkingen, zoals tapijt,  zorgen binnen voor een betere luchtkwaliteit dan harde vloeren. Bij harde vloeren blijven stofdeeltjes op het oppervlakte liggen waardoor ze bij elke beweging en luchtstroom weer de lucht in dwarrelen, terwijl zacht vloerbedekking in staat is stofdeeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Onderzoek heeft dan ook aangetoond dat zachte vloerbedekking het aantal stofdeeltjes dat in de luchtwegen terecht halveert.

Trap stofferen

Tapijt is de ideale bedekking voor uw trap. Het dempt geluid als u de trap op en af loopt, is comfortabel aan de voeten en veilig in verband met uitglijden. We hebben verschillende A-merken tapijten die u allemaal in onze showroom in Zwolle kunt bekijken.

Onderhoud

Vergeleken met harde vloeren is tapijt intensief in het onderhoud. Twee maal per weer stofzuigen is een minimum. Zorg voor een stofzuiger met veel zuigkracht, bij voorkeur met een ronddraaiende borstel. Hoewel elke vlek verschillend is, kun je de meeste vlekken verwijderen met schoon water en een witte handdoek, mits u er snel bij bent. Ingedroogde vlekken zijn lastiger te verwijderen. Check in de vlekkenwijzer (http://www.james.eu/nl/vlekken-verwijderen/21-tapijt-karpet) hoe u bepaalde vlekken het beste kunt verwijderen.

Alle lof voor service en snelheid

Het oudste project in de portfolio behoort toe aan ons huis. Sisal is een lastig, want stug product en de traptreden versprongen ook op een wat onlogische wijze. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Van der Dussen Interieur hiermee is omgegaan. Een paar jaar na het leggen, ligt het sisal nog steeds perfect, zelfs de scherpe hoeken laten niet los. Verder alle lof voor de service en de snelheid.

Nicolaas uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur