volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De vloerspecialist in Zwolle

Van der Dussen is de specialist in vloeren in Zwolle. Wij kijken graag met u mee en geven een eerlijk en betrouwbaar advies bij het kiezen van een nieuwe vloer. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie vloeren en ondervloeren van de beste merken. Met onze vloeren komt uw woning tot leven en komt uw inrichting tot zijn recht.

Een vloer dient voornamelijk als bodembedekking, maar kan ook met andere doeleinden worden ingezet. Zo moet een vloer meubelen, mensen en apparatuur kunnen dragen, geeft het een mate van comfort en maakt het een geheel van uw inrichting. De uitstraling van een vloer is dus ook van belang. Het soort vloer dat je aanschaft is afhankelijk van de ruimte waarin je het legt. Elke vloer is namelijk voor een ander doeleinde geschikt.

Soorten vloeren

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vloeren, elk met verschillende functies. PVC vloeren zijn nauwelijks van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden, maar dan zonder het intense onderhoud. PVC vloeren zijn eenvoudig te reinigen, duurzaam, slijtvast en geluiddempend. Of wilt u liever de warmte en behaaglijke uitstraling van een tapijt? Laminaat is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming en met een geluid reducerende ondervloer is het een perfecte vloerbedekking in appartementen. Een tapijt is natuurlijk een prachtige sfeermaker in een ruimte en kan van de inrichting van een ruimte een mooi geheel maken. Novilon vermindert niet alleen contactgeluid, maar ook nog eens omgevingsgeluid, wat het bij uitstek geschikt maakt als speeloppervlakte. Welke vloer u kiest is dus afhankelijk van de ruimte, maar ook van de eigenschappen van de vloer.

Eigenschappen van de vloer

Een vloer moet natuurlijk mooi zijn en passen bij uw inrichting, maar de eigenschappen van een vloer zijn minstens even belangrijk. Zo zit er een groot verschil in onderhoud tussen harde en zachte vloeren. Harde vloeren als PVC en laminaat zijn eenvoudig te reinigen, terwijl zachte vloeren zoals tapijt een stuk lastiger zijn in onderhoud. Houd in gedachten waar de ruimte voor dient en pas daar de vloer op aan. Wordt er veel gelopen in de ruimte? Kies dan een slijtvaste vloer die lang meegaat, zoals PVC. Wilt u meer sfeer en warmte creëren? Dan zijn tapijt of tapijttegels geschikte opties.

Kom voor vrijblijvend advies eens langs in onze Showroom in Zwolle en verbaas u over de mogelijkheden.

PVC Vloeren

Met onze collectie PVC Vloeren kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan zonder de nadelen. PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. 

Lees verder over PVC vloeren


Tapijt

U heeft plannen met uw vloer en u wilt een vloerbedekking die bij u past.

Die warmte en behaaglijkheid uitstraalt, een nonchalante look, of.. u zegt het maar... 

Lees verder over Tapijt


Laminaat

Laminaat van Balterio is de keuze van Van der Dussen interieur. We hebben alle kleuren en mogelijkheden in de showroom om zo uw nieuwe vloer te kunnen kiezen. Laminaat van Balterio kenmerkt zich door kwaliteit !

Lees verder over Laminaat


Tapijttegels

Van der Dussen interieur levert tapijttegels van Forbo Flooring. Deze voldoen volledig aan de veelzijdige eisen van een commerciële omgeving.

Lees verder over Tapijttegels


Vloerkleden

In de koude herfst en wintermaanden is een warm en behaaglijk vloerkleed onder de voeten heerlijk om lekker te kunnen ontspannen. Van der Dussen interieur levert vloerkleden in alle soorten en maten. Iedere inrichting vraagt om zijn eigen aanpak, bekijk daarom de stalen ook bij u thuis om tot een goed besluit te komen.

Lees verder over Vloerkleden


Schoonloopmatten

Een goede mat buiten en binnen is het behoud van uw vloer. Afhankelijk van uw situatie zijn er tal van oplossingen om zand,vuil en andere ongewenste zaken buiten de deur te houden. Van der Dussen interieur levert en installeert alle type matten.

Lees verder over Schoonloopmatten


Novilon

Stil spelen bestaat niet. Dus kun je maar beter een stille vloer hebben. Zoals Novilon. Want in tegenstelling tot laminaat of hout vermindert Novilon zowel omgevingsgeluid als contactgeluid aanzienlijk. Daarbij is Novilon ook nog eens mooi, gemakkelijk in onderhoud en oersterk. Ideaal. 

Lees verder over Novilon


Plinten

Sommige klusjes blijven nogal eens liggen, zo ook de plinten weten we van onze klanten. We kunnen uw huis echt afmaken door het plaatsen van mooie plinten.

Lees verder over Plinten

Copyright 2018 Van der Dussen Interieur