volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Schoonloop matten

Een goede mat buiten en binnen is het behoud van uw vloer. Afhankelijk van uw situatie zijn er tal van oplossingen om zand,vuil en andere ongewenste zaken buiten de deur te houden. Van der Dussen interieur levert en installeert alle type matten. Zowel voor de particuliere markt als de zakelijke markt hebben wij de Beste oplossing! 

Wilt u thuis of op het werk een goede entreemat, schoonloopmat,droogloopmat of een goed advies hiervoor, bel dan voor een afspraak met 038-3373736 of vul het contactformulier in, er wordt dan contact met u opgenomen.


Snelle service

Terwijl ik anderhalve week op een reactie van een gerenommeerd stofferingsbedrijf uit Zwolle had moeten wachten kwam ik bij toeval met Willem in gesprek. Nog dezelfde dag heeft hij de maten van het senioren appartement van mijn moeder opgenomen en hebben wij de volledige stoffering met hem doorgesproken. De offerte werd de volgende dag gepresenteerd. Kortom: snel, kennis van zaken, betrouwbaar en kwaliteit. Dankzij Willem woont mijn moeder nu in een "model" senioren appartement dat volledig aan haar wensen voldoet. Niet alleen de prijs was doorslaggevend maar ook de gun factor in deze was van belang. Mede namens mijn moeder nogmaals dank voor de deskundigheid en kwaliteit.

Albert Jan Vos uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur