volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De PVC vloerenspecialist van Zwolle

Van der Dussen is de specialist in PVC vloeren in Zwolle. Wij kijken graag met u mee en geven een eerlijk en betrouwbaar advies bij het kiezen van een nieuwe vloer. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie PVC vloeren van de beste merken. Met onze vloeren komt uw woning tot leven en komt uw inrichting tot zijn recht. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle en verbaas u over de mogelijkheden.

Onze PVC vloeren, ook wel vinylstroken of -tegels genoemd, zijn nauwelijks van houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden, maar dan zonder het intense onderhoud. PVC vloeren zijn niet alleen eenvoudig te reinigen, maar ook slijtvast, comfortabel en geluiddempend. Daarnaast zijn vrijwel alle PCV vloeren uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming of –koeling. En omdat PVC vloeren waterbestendig zijn kunt u ze zelfs in vochtige ruimtes, zoals badkamers, laten leggen.

Egaliseren

PVC vloeren moeten voorzien zijn van een egale ondervloer. Op die manier kunnen we lang gebruiksplezier garanderen. Tijdens het adviesgesprek meten we uw vloer en kijken we of uw huidige vloer geschikt is als ondervloer of hoe en waarmee we uw vloer kunnen egaliseren. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en heeft u jaren plezier van uw vloer. Egaliseren doen we vaak 1 of 2 dagen voor de installatie van uw nieuwe vloer

Vloerverwarming

Omdat PVC vloeren een goede warmte doorlaatbaarheid hebben, zijn ze bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming. Een extern bedrijf verzorgt het infrezen van de vloerverwarming, waarna wij het voor u installeren.

Onderhoud

Om onbezorgd te kunnen genieten van uw nieuwe PVC vloer, adviseren wij u om de vloer te voorzien van een beschermende polish. Met de polish is uw vloer bestand tegen krassen en beschadigingen. Van der Dussen interieur kan u adviseren in en voorzien van alle producten voor het onderhoud van uw vloer.

Plinten

Een vloer is natuurlijk pas echt klaar als alles netjes is afgewerkt. We hebben een ruime collectie maatwerk plinten om uw vloer af te werken. Zo kun u kiezen uit voorgelakte of afgelakte plinten in elke, door u gewenste, ral kleur. De plinten worden samen met de vloer voor u geïnstalleerd. Zo heeft u een prachtige vloer, in één keer afgewerkt.

 

keurig afgewerkt

Vandaag heeft van der Dussen interieur bij ons tapijttegels gelegd in de woonkamer wij en iedereen die het heeft gezien noemt het vakwerk en keurig afgewerkt in een woord geweldig

R. Verhoeff uit Andel
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur