volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Novilon

Novilon®. Zo stil kan een mooie vloer zijn.

Stil spelen bestaat niet. Dus kun je maar beter een stille vloer hebben. Zoals Novilon. Want in tegenstelling tot laminaat of hout vermindert Novilon zowel omgevingsgeluid als contactgeluid aanzienlijk. Daarbij is Novilon ook nog eens mooi, gemakkelijk in onderhoud en oersterk. Ideaal. 

Van een vloer wil je jarenlang plezier hebben. Daarom heeft Novilon Diamond Seal, een sterke coating die beschermt tegen krassen en slijtage. Diamons Seal zorgt bovendien voor een natuurlijke zijdeglans, waardoor dessins en structuren mooi tot hun recht komen. De eigenschap Aquagrip zorgt ervoor dat het risico van uitglijden op natte vloeren tot een minimum wordt beperkt. Het kwaliteitskenmerk Solid Core zorgt ervoor dat indrukken van stoelpoten en kasten snel verdwijnen. Dankzij het hoogwaardige glasvezelvlies ligt Novilon vlak. De flexibele rug garandeert een vloer die jaar na jaar comfortabel blijft veren. Novilon neemt duurzaamheid serieus en garandeert dat ook door minimaal 10 jaar, en soms zelfs 12 of 15 jaar, garantie. 

keurig afgewerkt

Vandaag heeft van der Dussen interieur bij ons tapijttegels gelegd in de woonkamer wij en iedereen die het heeft gezien noemt het vakwerk en keurig afgewerkt in een woord geweldig

R. Verhoeff uit Andel
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur