volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Gordijnen

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen dan bent u bij Van der Dussen interieur aan het juiste adres. We hebben verschillende stoffen voor vrijwel alle toepassingen. Inbetweens en overgordijnen in katoen of polyester, er is een ruime keuze! Veel stoffen zijn ook te leveren als vouwgordijnen en-/of Paneelgordijnen, u kunt dus eindeloos combineren met verschillende ramen. Ook voor projecten hebben we diverse stoffen die voldoen aan de hiervoor gestelde eisen. 

Van der Dussen interieur levert stoffen van verschillende merken. Afhankelijk van uw wensen zoeken we samen naar een stof die past in uw interieur. Wilt u meer informatie of een offerte? bel dan met nummer 038-3373736 of vul het contactformulier in. 


In het gebruik

Van der Dussen interieur levert stoffen van:
www.toppoint.eu
www.kobe.eu
www.essente.eu
en de Linea terra collectie van Woko gordijnatelier uit Zwolle.
Afhankelijk van uw wensen vinden we altijd een stof die past bij u wensen en betaalbaar voor u is.
Alle gordijnen dienen eerst geconfectioneerd te worden tot het gordijn van u keuze. Er zijn verschillende manieren om uw gordijnen op te hangen en te maken, afhankelijk van u wensen kiezen we samen voor de mooiste en meest praktische oplossing. Dit kan zijn op een rail, roede, electrisch bediend, koordbediend, verduisterend of niet, decoratief, opvallend of niet, maar altijd zodat we samen uw doel bereiken. Kom voor een goed advies naar onze showroom. Alle gordijnen van Van der Dussen interieur worden geconfectioneerd door Woko gordijnatelier te Zwolle.
Het ophangen van uw nieuwe gordijnen gebeurdt met de grootste zorg en aandacht. Nadat de rails of roede's zijn gemonteerd kunnen de gordijnen worden opgehangen. Afhankelijk van uw keuze worden vrijwel alle gordijnen door ons keurig in de plooi gehangen. Vitrages of inbetween gordijnen kunnen desgewenst in de plooi geschoten worden. Somige stoffen vragen echter om een nonchallante touch en hangen (door hun gedrag en style) vanzich zelf al uitstekend. We gaan pas weg als u tevreden bent, het zijn uw nieuwe gordijnen immers!
Het is belangrijk bij alle producten om eerst samen uw wensen te bespreken of het nu om een nieuwe situatie gaat of om het vervangen van uw bestaande gordijnen. We kijken altijd eerst naar wat de functie van het gordijn moet zijn.
Op uw slaapkamer wilt u wellicht een verduisterende stof, maar in een serre kan een inbetween weer volstaan. Zo gaan we samen op zoek naar uw nieuwe gordijn. Vervolgens bekijken we de montage mogelijkheden en bepalen we hoe we het beste u nieuwe gordijnen kunnen plaatsen en op wat voor rail of roede. zodat het straks allemaal prima functioneert.

Klanten aan het woord

Zeer netjes gemonteerd

Van der Dussen heeft ons geadviseerd over een nieuwe jaloezie in de woonkamer. Er hingen 3 gelijke jaloezieen en 1 daarvan was kapot. We wilden een vergelijkbare jaloezie die moest passen bij de andere 2 die bleven hangen. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, was erg flexibel in het maken van afspraken en heeft de jaloezie netjes gemonteerd.
Het resultaat is prima, we zijn erg tevreden.

Ineke uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur