volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Duo-rolgordijnen

Het Duo-rolgordijn biedt meerdere mogelijkheden. Of het nu een heldere of een bewolkte dag is, zomer of winter, door de unieke instelmogelijkheden kunnen warmte- en lichtwering altijd naar individuele wens worden geregeld.

Belangrijk: Wanneer Duo-rolgordijnen naast elkaar hangen moeten de transparante en de niet transparante banen op gelijke hoogte komen. Door eventuele werking van de stof is een lichte tolerantie van 5mm mogelijk

Het Duo-rolgordijn is niet geschikt voor vochtige ruimtes.

In het gebruik

Wand montage, plafond montage, in de dag of op de dag.... om uw raamdecoratie functioneel te monteren kijken we eerst naar de situatie bij u thuis en bepalen we wat de wensen en mogelijkheden zijn. Uitgangspunt is dat de bestaande functionaliteit van uw ramen en deuren blijft bestaan en dat uw nieuwe raamdecoratie zijn doel bereikt. Soms lukt dit niet zonder aanpassingen, we vervangen dan bijvoorbeeld een deurklink voor een draai-/knop, om voordeel te behalen. Zo zoeken we altijd samen naar de beste en mooiste oplossing!
Van der Dussen interieur heeft alle kennis in huis om uw hierin van dienst te zijn.
Het bedienen van uw nieuwe raamdecoratie kan op op verschillende manieren, standaard met een koord of ketting bediening, met een mono comando of electrisch. Er zijn afhankelijk van uw situatie uiteindelijk maar een aantal geschikte varianten. Prijstechnisch zitten hier uiteraard ook verschillen in. Om het e.a. goed te kunnen adviseren kunt u het beste een afspraak maken om de zaken eens samen door te spreken, of komt u naar de winkel met eventueel foto's van uw situatie.
De mechanische onderdelen behoeven geen onderhoud. De stof regelmatig afstoffen met een plumeau is meestal voldoende om uw duo-rolgordijnen mooi en schoon te houden. Dieper vuil kan met een vochtige doek voorzichtig worden afgenomen. Beslist niet wrijven of hard drukken om kreuken te voorkomen.
Door de open structuur van de stof kunnen er aan de snijkanten losse draden ontstaan, deze kunnen voorzichtig worden afgeknipt.
Bij twijfel is het wellicht beter om eerst even bellen 038-3373736

Klanten aan het woord

Ik ben heel erg blij met deze gordijnen. Ze zijn strak en hangen mooi recht. Komt natuurlijk ook door de perfecte montage!

Hans L. - Plisségordijen van Duette
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur