volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Child-Safety

Veiligheid staat bij alle raamdecoratie leveranciers voorop en daarom zullen alle raambekledingsproducten vanaf september voldoen aan de Europese CEN normen (EN13120, EN16433, EN16434). Koorden en kettingen van raambekledingsproducten kunnen namelijk een gevaar vormen voor jonge kinderen met alle gevolgen van dien. 

Daar waar nodig zijn er per product accessoires toegevoegd om de bedieningskoorden en bedieningskettingen buiten het bereik van kinderen aan de muur te bevestigen. De montagehoogte van het product is hierbij van belang. Hiervoor geldt een specifieke regelgeving. Daarnaast zijn, daar waar nodig, onze producten voorzien van verdere veiligheidsonderdelen waarmee andere risicofactoren worden uitgesloten. 

Voor meer informatie of een kindveilige oplossing voor uw bestaande raamdecoratie zien we u graag in onze showroom.


In het gebruik

Wand montage, plafond montage, in de dag of op de dag.... om uw raamdecoratie functioneel te monteren kijken we eerst naar de situatie bij u thuis en bepalen we wat de wensen en mogelijkheden zijn. Uitgangspunt is dat de bestaande functionaliteit van uw ramen en deuren blijft bestaan en dat uw nieuwe raamdecoratie zijn doel bereikt. Soms lukt dit niet zonder aanpassingen, we vervangen dan bijvoorbeeld een deurklink voor een draai-/knop, om voordeel te behalen. Zo zoeken we altijd samen naar de beste en mooiste oplossing!
Van der Dussen interieur heeft alle kennis in huis om uw hierin van dienst te zijn.
Het bedienen van uw nieuwe raamdecoratie kan op op verschillende manieren, standaard met een koord of ketting bediening, met een mono comando of electrisch. Er zijn afhankelijk van uw situatie uiteindelijk maar een aantal geschikte varianten. Prijstechnisch zitten hier uiteraard ook verschillen in. Om het e.a. goed te kunnen adviseren kunt u het beste een afspraak maken om de zaken eens samen door te spreken, of komt u naar de winkel met eventueel foto's van uw situatie.
Het is bij alle raamdecoratie belangrijk om deze goed te onderhouden, doe dit vooral met uw gezonde verstand, Probeer het eenvoudig te houden, somige stoffen kunnen meer hebben dan andere. en een aluminium jaloezie kan nagenoeg tegen elk huishoudelijk schoonmaak goedje! Het is bij de aanschaf belangrijk dat u zich realiseerd wat de eigenschappen van het product zijn. Vaak wordt geadviseerd door leveranciers om op een onopvallende plek een proef stukje te zetten zodat u zeker bent van wat u doet, bij twijfel kunt u ook altijd even bellen, we kijken dan samen naar wat de beste oplossing is. Voor sommige producten is proffesionele reiniging een goede optie, bedrijven maken hier vooral vaak gebruik van. Van der Dussen interieur kan u hiermee ook van dienst zijn.
Bij twijfel is het wellicht beter om eerst even bellen 038-3373736

Klanten aan het woord

Ik ben heel erg blij met deze gordijnen. Ze zijn strak en hangen mooi recht. Komt natuurlijk ook door de perfecte montage!

Hans L. - Plisségordijen van Duette
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur