volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Gordijnen

We hebben verschillende stoffen voor vrijwel alle toepassingen. Inbetweens en overgordijnen in katoen of polyester, er is een ruime keuze! Veel stoffen zijn ook te leveren als vouwgordijnen en-/of Paneelgordijnen, u kunt dus eindeloos combineren met verschillende ramen.

Lees verder over Gordijnen


Plissegordijnen

Plissé gordijnen, modern en functioneel maar ook sfeervol. Onmisbaar om tot een echt sfeervol interieur te komen. Met onze collectie heeft u keuze uit honderden varianten. Onze leveranciers volgen de laatste woontrends op de voet, welke verwerkt worden in de dessins, de kleuren, de structuur van onze stoffen. Elke stof wordt door en door getest, opdat u gegarandeerd bent van een duurzame keuze voor een redelijke prijs.

Lees verder over Plissegordijnen


Rolgordijnen

De ideale raamdecoratie wanneer u het budget echt binnen de perken wenst te houden. Leverbaar in honderden kleuren en structuren. Van Naturel tot Chique. Leverbaar in transparante en dichte stoffen. Leverbaar met speciale coatings opdat bijvoorbeeld het zonlicht extra wordt weerkaatst, of waardoor deze badkamer-geschikt is. Indient gewenst is uw rolgordijn verduisterend.

Lees verder over Rolgordijnen


Jalouzieen

Met jaloezieen kiest u voor een strakke design look. Uw gewenste privacy kunt u, door de lamellen te kantelen, tot in detail bepalen.  De ideale raamdecoratie wanneer u op uw privacy gesteld bent. Kiest u voor horizontale jaloezieen dan kiest u voor optimale lichtregeling.

Lees verder over Jalouzieen


Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen kunt u eindeloos variëren. Paneelgordijnen zijn een mooi alternatief voor verticale lamellen, overgordijnen of vitrage. Tevens kunt u met paneelgordijnen verschillende ruimtes van elkaar scheiden of u kunt er een wand mee afschermen.

Lees verder over Paneelgordijnen


Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kiest u voor stijlvolle of cosy fraaie raamdecoratie.Leverbaar in honderden kleuren en structuren. Van Naturel tot Chique. Leverbaar in transparante en dichte stoffen.

Lees verder over Vouwgordijnen


Duo-rolgordijnen

In de koude herfst en wintermaanden is een warm en behaaglijk vloerkleed onder de voeten heerlijk om lekker te kunnen ontspannen. Van der Dussen interieur levert vloerkleden in alle soorten en maten. Iedere inrichting vraagt om zijn eigen aanpak, bekijk daarom de stalen ook bij u thuis om tot een goed besluit te komen.

Lees verder over Duo-rolgordijnen


Child Safety

Veiligheid staat bij alle raamdecoratie leveranciers voorop en daarom zullen alle raambekledingsproducten vanaf september voldoen aan de Europese CEN normen (EN13120, EN16433, EN16434). Koorden en kettingen van raambekledingsproducten kunnen namelijk een gevaar vormen voor jonge kinderen met alle gevolgen van dien. 

Lees verder over Child Safety


Rails en Roede's

Rails en Roede's maken het echt af! Sommige gevels en ramen vragen gewoon om een aparte behandeling. Door het gebruik van een rail-roede heeft u in het gebruik de eigenschappen van een rail maar qua uiterlijk de looks van een roede. Of u nu van Modern houd of van Klassiek er is altijd een rail-roede te vinden die past bij uw situatie.

Lees verder over Rails en Roede's

Copyright 2018 Van der Dussen Interieur