Klanten aan het woord

  

Zeer netjes gemonteerd

Van der Dussen heeft ons geadviseerd over een nieuwe jaloezie in de woonkamer. Er hingen 3 gelijke jaloezieen en 1 daarvan was kapot. We wilden een vergelijkbare jaloezie die moest passen bij de andere 2 die bleven hangen. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, was erg flexibel in het maken van afspraken en heeft de jaloezie netjes gemonteerd.
Het resultaat is prima, we zijn erg tevreden.

Ineke uit Zwolle
Een goed advies

We waren op zoek naar gordijnen voor grote openslaande deuren. Hebben daarbij van der Dussen om advies gevraagd. We hebben goed advies gekregen en zijn nu heel blij met de plissegordijnen die er hangen! Voor een volgende keer weer van de Dussen: goed advies, betrouwbaar, kwaliteit, flexibel, super resultaat!

Conny uit Zwolle
Snelle service

Terwijl ik anderhalve week op een reactie van een gerenommeerd stofferingsbedrijf uit Zwolle had moeten wachten kwam ik bij toeval met Willem in gesprek. Nog dezelfde dag heeft hij de maten van het senioren appartement van mijn moeder opgenomen en hebben wij de volledige stoffering met hem doorgesproken. De offerte werd de volgende dag gepresenteerd. Kortom: snel, kennis van zaken, betrouwbaar en kwaliteit. Dankzij Willem woont mijn moeder nu in een "model" senioren appartement dat volledig aan haar wensen voldoet. Niet alleen de prijs was doorslaggevend maar ook de gun factor in deze was van belang. Mede namens mijn moeder nogmaals dank voor de deskundigheid en kwaliteit.

Albert Jan Vos uit Zwolle
Alle lof voor service en snelheid

Het oudste project in de portfolio behoort toe aan ons huis. Sisal is een lastig, want stug product en de traptreden versprongen ook op een wat onlogische wijze. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Van der Dussen Interieur hiermee is omgegaan. Een paar jaar na het leggen, ligt het sisal nog steeds perfect, zelfs de scherpe hoeken laten niet los. Verder alle lof voor de service en de snelheid.

Nicolaas uit Zwolle
keurig afgewerkt

Vandaag heeft van der Dussen interieur bij ons tapijttegels gelegd in de woonkamer wij en iedereen die het heeft gezien noemt het vakwerk en keurig afgewerkt in een woord geweldig

R. Verhoeff uit Andel
Strakke vloer met mooie plinten

Willem heeft onze vloer (een betonlook pvc tegel) zeer strak en vakkundig gelegd. Ook de plinten zijn mooi strak (en mooi in de lak!) geplaatst

Hans uit ZwolleCopyright 2018 Van der Dussen Interieur