volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Interieuradvies Zwolle

Opzoek naar interieuradvies in de buurt van Zwolle? Van Der Dussen interieur helpt u graag met het verwezenlijken van uw plannen. Met ruim 20 jaar ervaring bent u verzekerd van een interieuradvies dat bij u past. We zijn expert in zonwering, raamdecoratie en vrijwel alle soorten vloeren en zorgen dat u met een fijn gevoel thuis komt.

Alles voor uw vloer en ramen

Onze complete collectie vloeren, zonwering en raamdecoratie bevat de beste merken met ruime keuze waardoor we iedereen het interieur kunnen bieden waar ze naar opzoek zijn. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vloeren, zoals PVC vloeren, tapijt, laminaat en vloerkleden. Onze collectie raambekleding bestaat uit verschillende soorten gordijnen, jaloezieën en rails en roedes.

Showroom

Om een compleet beeld te krijgen van de inrichting voor uw huis, kunt u terecht in onze showroom in Zwolle. U kunt hier de producten zien en voelen zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het interieur geplaatst wordt. Twijfelt u in de showroom of een vloer of zonwering wel bij uw woning past? Vraag naar onze stalen. U krijgt samples van de door u gekozen producten mee zodat u thuis kunt kijken welke producten uw voorkeur krijgen.

Voor een professioneel interieuradvies op maat in de regio Zwolle, bent u bij Van Der Dussen aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 038-3373736

Kies een categorie
  • Alle foto's ( foto's)
  • Voor op de vloer ( foto's)
  • Voor het raam ( foto's)
  • Om op te bergen ( foto's)
  • Beurs Hannover ( foto's)
  • Leger hes Heils ( foto's)
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur