volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Horren

Van der Dussen interieur levert een compleet programma met Insectenwering / Horren.
Een aantal type's zijn: Plissé hordeuren, Inzethorren, Rolhorren, Draaideuren, Schuifhorren, Pendeldeuren.
Bij de aanschaf van horren moet u op allerlei zaken letten zodat u straks tevreden bent met uw keuze. Zo zijn er diverse gaassoorten met elk hun eigen eigenschappen. Van der Dussen interieur heeft een ruime ervaring in de verkoop en het inmeten en monteren van horren.

Van der Dussen interieur levert aanvullend een compleet programma met aanverwante producten om u van dienst te zijn. Ook voor service en onderhoud van uw bestaande horren bent u bij ons aan het juiste adres!

Van der Dussen interieur is hét adres voor al uw horren, wilt u meer informatie of een offerte? bel dan 038-3373736 of Vul het contactformulier in, we nemen dan z.s.m contact met u op.

In het gebruik

Plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Kies voor een enkelvoudige plissé hordeur of dubbele plissé hordeuren. Beide varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.
De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. Plissé hordeuren zijn geschikt voor:
• Binnendraaiende deuren
• Buitendraaiende deuren
• Schuifpuien
• Openslaande tuindeuren
Een raamrolhor is een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette zijn doorgaans zeer smal waardoor de rolhor nagenoeg buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie. De rolhorren zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen.

De raamrolhorren kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden.
Vaste horren zijn er in verschillende soorten, als deur, met of zonder schopplaat of als inzet hor. vaste horren kunnen ook als schuifdeur geleverd worden voor bijvoorbeeld uw schuifpui. kom naar de winkel voor de verschillende mogelijkheden en laat u goed informeren.

Een goed advies

We waren op zoek naar gordijnen voor grote openslaande deuren. Hebben daarbij van der Dussen om advies gevraagd. We hebben goed advies gekregen en zijn nu heel blij met de plissegordijnen die er hangen! Voor een volgende keer weer van de Dussen: goed advies, betrouwbaar, kwaliteit, flexibel, super resultaat!

Conny uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur