volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

Over Ons

Hoi! ik ben Willem van der Dussen, ik ben 40 jaar oud, heb een mooie lieve vrouw en 3 prachtige kinderen. Sinds 2000 woon ik met veel plezier in Zwolle en geniet ik van deze mooie stad. Oorspronkelijk kom ik uit het Brabantse Andel, dat ligt aan de maas. 

Sinds 1994 ben ik met veel plezier actief in het woninginrichters vak. Ik heb als leerling een vakopleiding gevolgd en zo door werkervaring en scholing het vak eigen gemaakt. 

Wat een mooi vak is het om vloeren te leggen, binnenzonwering of horen te plaatsen en om mensen weer een mooi nieuw iets te brengen in hun woning.

Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2011 de stap gezet naar het ondernemerschap. Sindsdien geniet ik elke dag van het contact met klanten, de adviesgesprekken en het leveren en leggen van vloeren, binnenzonwering en horren. Dit doe ik voor zowel eigen klanten maar ook voor andere bedrijven. Hierbij wil ik graag het verschil maken door oprecht en eerlijk te zijn en u te helpen om uw doel te bereiken, zodat wanneer alles klaar is u denkt; Zo, dat ziet er netjes uit!

 

 

Mijn werkwijze is als volgt:

  1. u heeft een vraag, wens of probleem op het gebied van vloeren, binnenzonwering of horren
  2. u belt mij op om het e.a. te bespreken en vervolgens een afspraak bij u thuis in te plannen.
  3. Ik kom bij u thuis volgens afspraak en we gaan de situatie bekijken en bespreken alles onder het genot van een bakje koffie (ik drink de koffie zwart)
  4. ik maak vrijblijvend voor u een offerte
  5. we gaan zaken doen of niet

 

      

Contactformulier

Copyright 2018 Van der Dussen Interieur