volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De vloerkledenexpert in Zwolle

Vloerkleden zijn echte sfeermakers in huis. U kunt een kale en saaie ruimte in een handomdraai transformeren tot een warme en behagelijke kamer door een passend vloerkleed neer te leggen. Van der Dussen is de expert in vloerkleden in Zwolle.

Vloerkleden zien er niet alleen mooi uit, maar geven ook comfort. Tijdens winterse dagen zijn ze warm aan uw voeten en kunnen jonge kinderen fijn op de vloer spelen. Dikke vloerkleden verminderen ook nog eens echo’s in grote ruimtes en dempen het geluid. In onze showroom in Zwolle kunt u vloerkleden met verschillende uitstralingen zien en voelen. Of het nu onderdeel van uw inrichting moet zijn of een opvallend pronkstuk, met een vloerkleed mag alles!

Maatwerk

Vloerkleden hebben over het algemeen een standaard afmeting van 1.60m x 2.40m of 2.00m x 3.00m, maar wij maken ook vloerkleden op maat. In overleg met u bepalen we de juiste maten voor het vloerkleed zodat het perfect past in de ruimte of kamer. Voor maatwerk vloerkleden geldt een aparte prijs per vierkante meter.

Randafwerking

Om uw kleed verder te personaliseren kunt u bij meerdere kleden kiezen uit een speciale randafwerking. U heeft keuze uit band randafwerking, een leren randafwerking of festonneren. Zo geeft u een persoonlijk tintje aan uw nieuwe vloerkleed.

Antislip

Vloerkleden kunnen verschuiven wanneer u er overheen loopt. Om te zorgen dat uw kleed goed op zijn plek blijft liggen is het verstandig om een antislip laag speciaal voor vloerkleden onder het kleed te plaatsen. Zo verschuift het kleed niet en heeft u optimaal plezier van uw nieuwe vloedkleed.

Handgeweven

Bij Van der Dussen leveren we ook handgeweven wollen vloerkleden, die nog op traditionele wijze, met de hand worden geproduceerd. De productie wordt gedaan door een gespecialiseerde firma met passie voor ambacht. Zij zijn voortdurend opzoek naar nieuwe kleurentrends, kwaliteiten en tekeningen, zonder daarbij de rijke geschiedenis van het klassieke handgeweven tapijt te vergeten.

Alle lof voor service en snelheid

Het oudste project in de portfolio behoort toe aan ons huis. Sisal is een lastig, want stug product en de traptreden versprongen ook op een wat onlogische wijze. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Van der Dussen Interieur hiermee is omgegaan. Een paar jaar na het leggen, ligt het sisal nog steeds perfect, zelfs de scherpe hoeken laten niet los. Verder alle lof voor de service en de snelheid.

Nicolaas uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur