volg ons op Facebook
Contact:          info@vdd-interieur.nl
Telefoon: 06 50 64 40 22

De expert in laminaat in Zwolle

Van der Dussen is de expert in laminaat in Zwolle. We helpen u graag met uw keuze door u te voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. In onze collectie vindt u onder andere laminaat van Balterio, een gerenommeerd merk met hoogstaande kwaliteit.  

In onze showroom in Zwolle kunt u alle mogelijke kleuren bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. Het is mogelijk om samples van uw favorieten mee naar huis te nemen zodat u weet welke kleur het beste tot zijn recht komt bij u thuis.

Ondervloeren

Laminaatvloeren zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld PVC vloeren, instabieler en dunner, waardoor het noodzakelijk is om een ondervloer te leggen voor u laminaat laat installeren. De extra demping is nodig om de vloer in goede conditie te houden, waardoor de vloer langer mee kan. U heeft onder andere de keuze uit geluid reducerende ondervloeren, ondervloeren geschikt voor vloerverwarming of isolerende ondervloeren. Ondervloeren hebben tevens een egaliserende werking en houdt mogelijk grondvocht tegen. Alle varianten ondervloeren kunt u in onze showroom bekijken en samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw vloer.

Plinten

Om uw vloer af te werken heeft Balterio een aantal standaard mogelijkheden in plinten. Uiteraard kunnen wij voor u ook maatwerk plinten leveren in elke door u gewenste ral kleur.

Onderhoud

Laminaatvloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Bij dagelijks gebruik kunt u de vloer droog reinigen door te stofzuigen met een zachte parketborstel of een droge elektrostatische stofdoek die vuil, stof en haar als een magneet aantrekt. Bij intensief gebruik raden we aan om uw vloer licht vochtig te reinigen. Reinigen met veel vocht wordt ten strengste afgeraden om schade aan uw laminaat te voorkomen. Wring de dweil goed uit en maak, zonder dat u druk geeft, zigzagbewegingen over de vloer in de lengterichting van de panelen. Maak na het dweilen de vloer grondig droog met een schone katoenen of badstoffen doek en neem kleine plasjes water direct weg.

Alle lof voor service en snelheid

Het oudste project in de portfolio behoort toe aan ons huis. Sisal is een lastig, want stug product en de traptreden versprongen ook op een wat onlogische wijze. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Van der Dussen Interieur hiermee is omgegaan. Een paar jaar na het leggen, ligt het sisal nog steeds perfect, zelfs de scherpe hoeken laten niet los. Verder alle lof voor de service en de snelheid.

Nicolaas uit Zwolle
Copyright 2018 Van der Dussen Interieur